header_nieuw.jpg

Houtopslag-92_L.JPG
PHOTO-2022-02-03-13-36-47.jpg
bakfietsberging-21_L.jpg
in-ligula-felis-18_L.jpg
mauris-sit-amet-auctor-arcu-17_L.jpg
morbi-convallis-15_L.jpg
nam-luctus-urna-neque-13_L.jpg
nullam-a-consectetur-metus-19_L.jpg
praesent-neque-felis-16_L.jpg
suspendisse-efficitur-20_L.jpg

LUTRABOX is Europa´s leidende leverancier van houten opbergmeubelen voor buiten. Alle producten ontwerpen en produceren we zelf in Nederland. o.a. met behulp van een groot aantal collega's die via sociale werkplaatsen bij LUTRABOX zijn gedetacheerd.

Lutrabox is gevestigd in haar eigen duurzaam en zelfvoorzienend pand met een energielabel A+++++5 plus. Dit geeft aan dat het gebouw zeer energie-efficiënt is en voldoet aan de hoogste normen voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Door deze manier van ondernemen werkt Lutrabox mee aan een gezondere en duurzame omgeving voor wel de medewerkers als de gemeenschap waarin wij actief zijn. 

Ruim assortiment

Ons assortiment bestaat uit bijna 120 producten. Het bestaat o.a. uit boxen en kasten voor afvalcontainers, kisten voor vuilzakken, tuinkussens en gasflessen. Hoge en lage kasten. Bergingen voor fietsen, bakfietsen, motoren, scooters en scootmobielen. Plantenbakken, picknicktafels, sportbanken, opslagen voor brandhout, oppot-tafels, en side-tables. 

Ruim assortiment

Ons assortiment bestaat uit ruim 120 producten. Waaronder boxen en kasten voor afvalcontainers, kisten voor vuilnis (-zakken), tuinkussens en gasflessen. Hoge en lage kasten voor onderander technische installaties. Bergingen voor fietsen, bakfietsen, motoren, scooters en scootmobielen. Plantenbakken, picknicktafels, sportbanken, opslagen voor brandhout, oppot-tafels, en side-tables. 

Eigen wensen

Lutrabox ontwerpt en produceert haar producten volledig zelf en dankzij de modulaire opbouw kunnen wij al onze producten in verschillende uitvoeringen aanbieden. Maar u kunt onze houten opbergmeubelen ook in maatvoering en indeling laten aanpassen naar wens. 

Ruimte

Uw ruimte wordt nog beter benut door de opbergmeubelen van Lutrabox. Een breed scala aan goed ontworpen functionele opgbergmeubelen voor buiten zorgt ervoor dat iedereen een opgeruimde en functionele plek kan creeëren, zodat u optimaal kan genieten van de (buiten)ruimte die u heeft. 

Losse onderdelen

Onze producten zijn 100% repareerbaar doordat u bij Lutrabox losse onderdelen kunt bestellen. Zo passen onze producten volledig binnen onze duurzame aanpak. Is een onderdeel aan vervanging toe? Lutrabox geeft u de mogelijkheid om losse onderdelen te bestellen. Zo kunt u uw opbergmeubel repareren in plaats van ze te vervangen want de conclusie is: repareren van uw product in plaats van vervangen is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor uw portomonee. Voor de losse onderdelen kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. 

 

Heeft u vragen over een van onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op: 073 553 07 43

fsc

ispm

komo

10years